Om os

Jeg tilbyder med mine 30 års erfaring i audio branchen, kundetilpasset højttaler produktion og installation, rådgivning omkring akustik, salg og installation. Jeg er importør af nogle af markedets mest sofistikerede produkter på hver deres område. Jeg leverer til private såvel som til virksomheder. Fra dagligstuen til auditoriet.

Historie:

Jeg startede som elev i AUDIOSCAN/LYDKILDEN i 1985, og flyttede til DANMARKS HI-FI KLUB i 1987, hvor jeg var med til at etablere den lokale filial i Slagelse. I 1989 blev jeg ansat i FREDGAARD RADIO’s (SENERE FONA) “SUPER RADIO” koncept, og stod som ret ung med ansvaret for alt lyd i Danmarks dengang største Radio/TV butik; “SUPER RADIO” i Tåstrup ved IKEA. De færreste husker i dag SUPER RADIO, men konceptet kan genkendes ved, at det senere blev købt af/omdannet til EL-GIGANTEN. Mit ansættelse forhold stoppede i 1993 da jeg ønskede at afprøve min muligheder som selvstændig. Årsagen var at jeg havde højere ambitioner samt egne idéer omkring begrebet kvalitets audio, i produktion såvel som salg, og disse måtte jeg bare prøve af.

Jeg startede DYNAMAX i 1993 med højttalerproduktion for øje. Der blev i perioden frem til 1997 udviklet en række spændende produkter, som den dag i dag holder i stil og kvalitet. Men udfordringerne omkring finansiering af konkurrencedygtig produktion blev for store, og håndbyggede højttalere var der ikke marked for i tilstrækkeligt omfang.

I perioden 1997-2003 var jeg importør på Bob Carvers “SUNFIRE”. Fra 1999-2001 importør på VELODYNE, og “DEFINITIVE TECHNOLOGY”. Alle husker den magiske lille subwoofer terning fra SUNFIRE, som siden er kopieret af alt og alle. Samarbejdet med Sunfire stoppede da virksomheden blev solgt til investeringsfirma, hvor kursen for virksomheden fremadrettet blev lagt om. Desuden havde vekselkursen op til årtusindskiftet på US$ vs. europæisk valuta, nået et niveau på 50% over niveauet i 96-97, hvilket ganske enkelt udmarvede alle muligheder for rentabel forretning.

I perioden 1998-2004 var jeg importør på Wisdom Audio. Samarbejde stoppede da grundlæggeren Tom Bohlender trak sig, og nye kræfter kom til med ambitioner anden produktstrategi med fokus på in-wall designs som er meget udbredt i USA, men meget lidt udbredt hos os.

I perioden 2004-2012 var jeg meget aktiv på forhandling af Accuphase elektronik, samt højttalere fra JBL (flagskibsmodellerne K2, Everest og Synthesis). Samarbejdet stoppede da virksomhederne på ganske få år, og i kølvandet på finanskrisen, dikterede prishævning på 30%, hvilket i lyset af vor moms sats på 25% udmøntede sig i annoncerede priser i Skandinavien, der lå 50% højere end priser i USA og Asien.  Der blev simpelthen for langt imellem kunderne til produkterne, og medvirkende hertil var, at prissætning oplevedes unfair, blot ved at gennemsøge www for global markedspris.

I de seneste år har jeg foretaget grundig analyse af marked og udvalg, med henblik på at finde nogle produkter til import og forhandling, som er unikke på deres respektive områder. Resultatet er mine agenturer på Atma-sphere, EAT, Stage Accompany og Violalabs, som her i efteråret har haft debut på min hjemmeside samt på mine aktiviteter på Göteborg Hif-Fi Show og HiFi messen i Horten ved Oslo.

Link til omtale fra Göteborg Hi-Fi Show her:

http://www.nomono.dk/articles/g%C3%B6teborg-hifi-show-2016